Bioski

Henri Overduin is zanger, acteur, regisseur en schrijver. Hij studeerde o.a. theaterwetenschap aan de UvA en deed de mimeopleiding aan de Amsterdamse theaterschool. Daarna werkte hij als acteur/zanger bij verschillende (muziek)theatergezelschappen, waaronder Het Onafhankelijk Toneel, Theater Persona, Theater van het Oosten, Stardust Theatre en de Nederlandse Opera. Daarnaast werkte hij als dramaturg en auteur voor allerlei theaterproducties van o.a. Studio Peer, Theatergroep Delta, de Theatermakerij, Theatergroep Het Volk, Vis à Vis, het Ro Theater, het Tropentheater en de Hoorspelfabriek.

Guy Sonnen, geboren in Maastricht en tot acteur opgeleid aan Studio Herman Teirlinck in Antwerpen, studeerde zang bij Paula Salomon Lindbergh, Caroline Watkinson, Ernst Boreel, Valentin Soukodolets en Henk Smit. Acteur bij Sater, Globe en Persona en voor film en tv. In de jaren ‘70 en ‘80 creëert hij met zijn Muziektheatergroep Kip vele straatopera’s. Als solist werkte hij o.a. met Studio Hinderik, het Russisch Kamerkoor, Feike Boschma, het Willem Breuker Kollektief en de Nederlandse Reisopera.

Henk Zwart is acteur, regisseur en zanger en studeerde in 1987 af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Afdeling Mime. In datzelfde jaar richtte hij met twee collega’s de theatergroep Suver Nuver op. Dit trio heeft in haar 21-jarig bestaan (1987-2008) een dertigtal baldadige, poëtische en fysiek humorvolle voorstellingen gemaakt en gespeeld in theaters, op festivals en op locatie in zowel binnen– als buitenland. Vanaf 2009 werkt hij als regisseur en dramaturg bij muziektheaterproducties, zowel voor kinderen als volwassenen. Daarnaast is hij zanger van klassiek en hedendaags repertoire.